Przestrzeń dla relacji – warsztaty dla rodziców

Fundacja PARASOL zaprasza na warsztaty dla rodziców organizowane w dwa weekendy: 21-23 września oraz 26-28 października  2018 r. w siedzibie Kamienicy Inicjatyw, ul. Kopernika 22 w Toruniu.

Warsztaty PRZESTRZEŃ DLA RELACJI powstały z chęci wymiany doświadczeń pomiędzy rodzicami, wspólnego słuchania się, czerpania nawzajem od siebie. Ideą spotkań jest również poszerzanie kompetencji rodziców poprzez dostarczanie wiedzy na temat rozwoju, a także poprzez przyglądanie się sobie oraz własnym relacjom w myśl koncepcji, że trudno przekazać dziecku coś, czego sam nie mam, sam nie umiem.
Zapraszamy serdecznie do spotkania z innymi rodzicami: mamami, ojcami oraz naszymi prelegentami.

W spotkaniach może wziąć udział każdy rodzic, który zapisze się na warsztaty (w ramach dostępności miejsc).

Informacje na temat organizowanych warsztatów szukajcie na stronie facebooka: https://www.facebook.com/Przestrze%C5%84-dla-Relacji-warsztaty-432084227188254/

Zapisy:

na warsztaty wrześniowe rozpoczynamy rejestracje uczestników od dnia 10.września godzina 10.
Można się zapisać:
– telefonicznie pod numerem: 576 809 337 (prosimy o telefony od godziny 9 do 19)
– osobiście w siedzibie Stowarzyszenia RAZEM, ul. Jęczmienna 14 w poniedziałki i piątki od 10-13, w środy od16-19.

Zazwyczaj na warsztaty zapisuje się więcej osób niż możemy przyjąć. Jeśli zgłosiłaś / zgłosiłeś swój udział a nie możesz przyjść – POINFORMUJ nas o tym i podaruj to miejsce komuś innemu.

Projekt został dofinansowany ze środków Urządu Miasta Torunia oraz Urzędu Marszałkowskiego Województwa Kujawsko-Pomorskiego. Serdecznie dziękujemy!

Nagrody dla uczestników ufundowali:

LennyLamb, Wydawnictwo Zakamarki, Wydawnictwo Dwie Siostry. Dziękujemy!